Number of the records: 1  

Síla přírodní fermentace

  1. SignaturaN58833; 641/642 (KAT)
    Author Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author)
    Title statementSíla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková]
    Another responsib. Ouhrabková, Zuzana (Translator)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2015
    Phys.des.255 s. : il. ; 21 cm
    Copy count14, currently available 11, Access to Shelves 11
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000550011BohunicePobočky - volný výběr
    100000550005BystrcPobočky - volný výběr
    100000550007Černá Pole, náměstí SNPPobočky - volný výběr
    100000561771JundrovPobočky - volný výběr
    100000550010KohoutovicePobočky - volný výběrvypůjčený (until 31.05.2024)
    100000550003Královo PolePobočky - volný výběr
    100000550013LesnáPobočky - volný výběr
    100000550017Mahenův památníkVolný výběr
    100000561770MaloměřicePobočky - volný výběr
    100000561769Nový LískovecPobočky - volný výběr
    100000550009ŘečkovicePobočky - volný výběr
    100000550012Starý LískovecPobočky - volný výběrvypůjčený (until *06.06.2019)
    100000561772TuřanyPobočky - volný výběr
    100000550008ŽabovřeskyPobočky - volný výběrvypůjčený (until 28.05.2024)
    Síla přírodní fermentace
    Subj. Headings zdravá výživa
    fermentace
    fermentované potraviny
    kysané mléčné výrobky
    kvašená zelenina
    kváskové pečivo
    jídla
    Keywords potraviny rostlinného původu
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642
    664.8/.9
    663/664
    637
    613.2
    DatabaseKnihy
    NotePodnázev na zadní straně obálky: Objevte léčivou sílu fermentovaných potravin
    Původně vydáno: White River Junction : Chelsea Green, c2003
    Poznámky na konci knihy
    Seznam receptů
    Poznámka o autorovi
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Translation ofWild fermentation : the flavor, nutrition, and craft of live-culture foods
    ISBN978-80-247-5214-3 (brož.) : Kč 297.00
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.