Number of the records: 1  

O labužnictví

  1. SignaturaD4997
    Author Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Author)
    Title statementO labužnictví [zvukový záznam] : fyziologie chuti / Anthelme Brillat-Savarin
    Another responsib. Hyhlík, Jan, 1945- (Performer)
    Drahoňovský, Zdeněk (Other)
    Issue data[Praha] : KTN K.E. Macana, [2008]
    Phys.des.1 zvuková deska (840:31) : digital ; 12 cm
    Edition on Another MediumO labužnictví Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826
    Copy count2, currently available 1, at library only 1
    sound recording

    sound recording

    Track No.LocationSublocationInfo
    800000035316Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (Macan)In-Library Use Only
    800000035317Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (fond KJM)
    Subj. Headings gastronomie
    národní jídla
    kuchařské knihy
    Keywords kuchařství * gastronomie * vaření * evropské kuchyně * kuchařské recepty * dějiny * výklady * mluvené slovo
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642
    613.2
    DatabaseZvukové knihy
    NotePřeloženo z francouzštiny
    Načteno v roce 1995
    Vydala Knihovna a tiskárna pro nevidomé K.E. Macana v Praze
    Kompaktní deska
    Formát MP3 (CD-ROM)
    385 MB
    Čte Jan Hyhlík
    CreditsDigitalizaci zajistilo Centrum pomoci zr akově postiženým při občanském sdružení Integrace ; Převod z analogové nahrávky do MP3 zhotovil Zdeněk Drahoňovský
    Translation ofPhysiologie du gout
    ISBNKč 150.00
    Publisher numberMP 2318. KTN
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.