Number of the records: 1  

Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

  1. Author (Author)
    Title statementAlergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
    Issue data Internet Info 2016
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    e-book

    AnnotationPočet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.(CRLF)Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?
    ISBN999-00-017-0654-8
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.