Number of the records: 1  

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, A-Ž

  1. Author (Author)
    Title statementJak se vařívalo dříve a jak dnes, A-Ž
    Issue data Viking 2016
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    e-book

    AnnotationVšichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, hlavatici či prezle? Zpejchnete cibuli? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času lampredu či pajšl? Mlsáte parfait? A co byste udělali, kdyby po vás chtěl někdo fidibus?(CRLF)Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A – Ž, vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes.(CRLF)Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři.(CRLF)Jedná se o sjednocené (a rozšířené) vydání všech pěti dílů oblíbené kuchařky, jež byly dříve publikovány samostatně.(CRLF)Kniha obsahuje tisíce receptů na téměř 1500 stranách.
    ISBN978-80-748-2222-3
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.