Number of the records: 1  

Léto

  1. SignaturaN63568; 641/642 (LÉT)
    Údaje o názvuLéto : recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny
    NakladatelPraha : Burda Praha, spol. s r.o., [2017]
    Copyright©2017
    Fyz.popis158 stran : barevné ilustrace, portrét ; 25 cm
    Počet ex.16, z toho volných 14, Ve volném výběru 13
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000634562Ústřední knihovnaSklad
    100000634572BohunicePobočky - volný výběr
    100000634564BystrcPobočky - volný výběr
    100000634567Černá Pole, náměstí SNPPobočky - volný výběrvypůjčený (do 15.08.2024)
    100000677711HusovicePobočky - volný výběr
    100000634570KohoutovicePobočky - volný výběr
    100000634563Královo PolePobočky - volný výběr
    100000634571LesnáPobočky - volný výběrvypůjčený (do 12.08.2024)
    100000634566Líšeň, JírovaPobočky - volný výběr
    100000635638Mahenův památníkVolný výběr
    100000638994MedlánkyPobočky - volný výběr
    100000634569ŘečkovicePobočky - volný výběr
    100000634573Starý LískovecPobočky - volný výběr
    100000636216ŠtýřicePobočky - volný výběr
    100000634568ŽabovřeskyPobočky - volný výběr
    100000634565ŽidenicePobočky - volný výběr
    Léto
    Subj. Headings jídla
    dietní jídla
    ovocná jídla
    zeleninová jídla
    léto
    Keywords letní svátky * lidové zvyky * sezónní potraviny * předkrmy * polévky * masáty * masitá jídla * těstovinová jídla * saláty * dezerty * nepečené moučníky * sladké knedlíky * konzervování ovoce * konzervování zeleniny * kuchařské knihy
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641.55
    641.561
    641.55:634.1/.8
    641.55:635.1/.8
    "322"
    (083.12)
    DatabaseKnihy
    PoznámkyBarevné fotografie
    Obsahuje rejstřík
    ISBN978-80-87575-78-9 (vázáno) : Kč 349.00
    EdiceApetit sezona
    Edice/vedl.záhl. Apetit sezona
    Část názvuRecepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.