Number of the records: 1  

Nakládáme zeleninu

  1. SignaturaN61899; 641/642 (LOR)
    Author Lorenz-Ladener, Claudia (Author)
    Title statementNakládáme zeleninu : zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení / Claudia Lorenz-Ladener ; přeložila Magda léna Pomikálková
    Uniform title Milchsauer eingelegt. Česky
    Another responsib. Pomikálková, Magdaléna (Translator)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Grada Publishing, 2016
    Phys.des.120 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    Copy count4, currently available 3, Access to Shelves 3
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book + e-book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000604531Ústřední knihovnaVolný výběrvypůjčený (until 13.06.2024)
    100000678397HusovicePobočky - volný výběr
    100000639008MedlánkyPobočky - volný výběr
    100000703588ŠtýřicePobočky - volný výběr
    Nakládáme zeleninu
    Subj. Headings fermentace
    fermentované potraviny
    kvašená zelenina
    konzervování zeleniny
    Keywords mléčné kvašení
    Form, Genre příručky
    kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641.55:635.1/.8
    663/664.098
    66.098:577.15
    664.8.039.7:635.1/.8
    (083.12)
    (035)
    DatabaseKnihy
    AnnotationVíte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost, abyste s tím něco udělali.
    NotePřeloženo z němčiny
    Obsahuje bibliografii
    ISBN978-80-247-5785-8 (brožováno) : Kč 299.00
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.