Number of the records: 1  

Mráz

  1. SignaturaD9409
    Author Minier, Bernard, 1960- (Author)
    Title statementMráz / Bernard Minier
    Část1.
    Another responsib. Zahradník, Jan (Recording engineer)
    Žák, Jiří, 1946- (Translator)
    PublicationPraha : Knihovna a tiskárna pro nevidomé K. E. Macana, 2015
    Phys.des.2 audiodisky (19:06:55) : digital ; 12 cm
    Copy count4, currently available 2, at library only 2
    sound recording

    sound recording

    Track No.LocationSublocationInfo
    800000047356Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (Macan)In-Library Use Only
    800000047357Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (Macan)In-Library Use Only
    800000047358Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (fond KJM)
    800000047359Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (fond KJM)
    Keywords francouzská literatura * psychiatrické léčebny * mluvené slovo
    Form, Genre francouzské romány
    detektivní romány
    thrillery (romány)
    kompaktní disky
    Conspect821.133.1-3 - Francouzská próza, francouzsky psaná
    UDC821.133.1-31
    DatabaseZvukové knihy
    AnnotationPrvní díl série s kriminalistou Martinem Servazem. Pracovníci elektrárny najdou jednoho dne mrtvolu koně zavěšenou na stožáru lanovky, která je tu jedinou přístupovou cestou. Martin Servaz, velitel jednotky v Toulouse, na mrtvole identifikuje DNA, která patří jednomu z chovanců institutu. Ústav je přitom tak zabezpečen, že není možné, aby se někdo z chovanců mohl dostat ven. A za několik dní je nalezeno první mrtvé lidské tělo..
    NoteKompaktní desky (formát MP3)
    Přeloženo z francouzštiny
    Durata: 12:26:06 ; 6:50:49
    1059 MB, 54 stop
    Čte Jiří Žák
    CreditsPřekladatel Jiří Žák ; technik záznamu Jan Zahradník
    ISBN300.00 Kč
    Publisher numberMP 5355. KTN
    Additional Variant TitlesMartin Servaz
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.