Number of the records: 1  

Obiloviny v lidské výživě

  1. SignaturaII-Bz2667; 613 (GAB)
    Author Gabrovská, Dana (Author)
    Title statementObiloviny v lidské výživě : stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku / Dana Gabrovská, Ilona Hálová, Diana Chrp ová, Jarmila Ouhrabková, Marcela Sluková, Slavomíra Vavreinová, Oldřich Faměra, Pavel Kohout, Jan Pánek, Pavel Skřivan
    Another responsib. Hálová, Ilona (Author)
    Chrpová, Diana (Author)
    Ouhrabková, Jarmila (Author)
    Sluková, Marcela (Author)
    Vavreinová, Slavomíra, 1946- (Author)
    Faměra, Oldřich (Author)
    Kohout, Pavel, 1962- (Author)
    Pánek, Jan, 1955- (Author)
    Skřivan, Pavel (Author)
    Česká technologická platforma pro potraviny (Publisher)
    Edition statement1. vydání
    PublicationPraha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2015
    Phys.des.50 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
    Copy count1, currently available 0
    Track No.LocationSublocationInfo
    700000014402Ústřední knihovnaSkladvypůjčený (until 16.05.2024)
    Obiloviny v lidské výživě
    Subj. Headings obilniny
    potravinová intolerance
    lepek
    celiakie
    bezlepková dieta
    nutriční hodnota potravin
    Keywords technologie zpracování obilnin * zdravotní rizika * alergeny * bezlepkové potraviny
    Form, Genre brožury
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC633.1
    616.341-002-008.6
    664.236
    641/642
    616-02
    (041)
    DatabaseBrožury
    NoteNázev a jména autorů z obálky
    Poznámky pod čarou
    Přílohy
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    ISBN978-80-87250-28-0 (FORSAPI brožováno) : Kč 110.00
    EditionPublikace České technologické platformy pro potraviny
    Ser.statement/add.entry Publikace České technologické platformypro potraviny
    Varying form of titleObiloviny v lidské výživě 2015
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.