Number of the records: 1
Umění francouzské kuchyně
Signatura N58383/02; 641/642 (CHIL) Author Child, Julia, 1912-2004 (Author) Title statement Umění francouzské kuchyně. Kniha druhá : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručky všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the Art of French Cooking, Volume Two ... přeložil Jan Kozák Část 2. Uniform title Mastering the art of French cooking. Česky Another responsib. Beck, Simone, 1904-1991 (Author) Kozák, Jan, 1970- (Translator) Edition statement Nové revidované vydání Publication V Brně : Jota, 2015 Phys.des. 727 stran : ilustrace ; 24 cm Copy count 2, currently available 0 Track No. Location Sublocation Info 100000661848 Ústřední knihovna Volný výběr vypůjčený (until *31.07.2019) 100000582221 Ústřední knihovna Volný výběr vypůjčený (until *09.11.2016) Subj. Headings francouzská jídla kuchařství - Francie Form, Genre kuchařské recepty příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 Database Knihy Note Přílohy
Seznam ilustrací
Poznámky na konci knihy
Obsahuje rejstříkLoading…
Number of the records: 1