Number of the records: 1  

Umění francouzské kuchyně

  1. SignaturaN58383/02; 641/642 (CHIL)
    Author Child, Julia, 1912-2004 (Author)
    Title statementUmění francouzské kuchyně. Kniha druhá : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručky všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the Art of French Cooking, Volume Two ... přeložil Jan Kozák
    Část2.
    Uniform title Mastering the art of French cooking. Česky
    Another responsib. Beck, Simone, 1904-1991 (Author)
    Kozák, Jan, 1970- (Translator)
    Edition statementNové revidované vydání
    PublicationV Brně : Jota, 2015
    Phys.des.727 stran : ilustrace ; 24 cm
    Copy count2, currently available 0
    Track No.LocationSublocationInfo
    100000661848Ústřední knihovnaVolný výběrvypůjčený (until *31.07.2019)
    100000582221Ústřední knihovnaVolný výběrvypůjčený (until *09.11.2016)
    Umění francouzské kuchyně
    Subj. Headings francouzská jídla
    kuchařství - Francie
    Form, Genre kuchařské recepty
    příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642
    DatabaseKnihy
    NotePřílohy
    Seznam ilustrací
    Poznámky na konci knihy
    Obsahuje rejstřík
    ISBN978-80-7462-866-5 (vázáno) : Kč 298.00
    EditionPopulárně naučná
    Ser.statement/add.entry Populárně naučná
    Cover TitleUmění francouzské kuchyně 2
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.