Number of the records: 1  

Pád

  1. SignaturaA59340; (CON)
    Title statementPád / Michael Connelly ; z anglického originálu The drop ... přeložil Jiří Kobělka. Šafránová brána / Linda Holemanová ; z anglického originálu The saffron gate ... přeložila Michala Marková. Na vlastní pěst / Lyndon Staceyová ; z anglického originálu No going back ... přeložil Marek Toman. To nejlepší z nás / Nicholas Sparks ; z anglického originálu The best of me ... přeložil Jiří Popel
    Another responsib. Kobělka, Jiří, 1970- (Translator)
    Marková, Michala, 1974- (Translator)
    Toman, Marek, 1967- (Translator)
    Popel, Jiří, 1955- (Translator)
    Another responsib.Connelly, Michael, 1956- Drop. Česky (Author)
    Holeman, Linda, 1949- Saffron gate. Česky (Author)
    Stacey, Lyndon. No going back. Česky (Author)
    Sparks, Nicholas, 1965- Best of me. Česky (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Tarsago Česká republika, s.r.o., 2014
    Phys.des.590 stran : ilustrace, portréty ; 22 cm
    Related item Nejlepší světové čtení
    Copy count1, currently available 1, Access to Shelves 1
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000567421Ústřední knihovnaVolný výběr
    Subj. Headings zjednodušená četba
    Keywords anglicky psaná literatura
    Form, Genre anglicky psané romány
    výbory
    antologie
    Conspect821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    UDC821.111-31
    028
    DatabaseKnihy
    AnnotationDalší kniha z edice Nejlepší světové čtení obsahuje čtyři romány s rozsahem upraveným pro dnešní uspěchaný životní styl.
    NoteNázev z obálky
    Medailony autorů
    ISBN978-80-7406-270-4 (vázáno) : Kč 350.00
    EditionNejlepší světové čtení
    Reader's Digest
    Ser.statement/add.entry Nejlepší světové čtení (Tarsago Česká republika)
    Reader's Digest
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.