Number of the records: 1
Vůně francouzské kuchyně
Signatura II-N59843; 641/642 (ROU) Author Roux, Michel, 1941- (Author) Title statement Vůně francouzské kuchyně / Michel Roux ; fotografie Lisa Linderová ; z anglického originálu The Essence of French cooking. ... přeložila Jitka Rákosníková Uniform title Essence of French cooking. Česky Another responsib. Linder, Lisa (Photographer) Rákosníková, Jitka (Translator) Edition statement Vydání první Publication Praha : Ikar, 2015 Phys.des. 271 stran : barevné ilustrace, portréty ; 29 cm Copy count 1, currently available 1 Track No. Location Sublocation Info 100000566510 Ústřední knihovna Sklad Subj. Headings francouzská jídla příprava jídel Keywords národní jídla * polévky * předkrmy * hlavní jídla * dezerty * slaná jídla * masitá jídla * rybí jídla * zvěřinová jídla * drůbeží jídla * vaječná jídla * zeleninová jídla * sladká jídla * sladké pečivo * francouzské speciality * kuchařské knihy Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 641/642 (083.12) Database Knihy Note Terminologický slovník
Obsahuje rejstříkISBN 978-80-249-2735-0 (vázáno) : Kč 699.00 Country Czech Republic Language Czech Loading…
Number of the records: 1