Number of the records: 1  

Přeplněný hrob

  1. SignaturaA59185; (WAL)
    Author Walker, Martin, 1947- (Author)
    Title statementPřeplněný hrob : Bruno, Chef de police, a tajemství francouzského venkova / Martin Walker ; z anglického originálu The crowded grave: a mystery of the French countryside přeložil Jan Klíma
    Část4.
    Uniform title Crowded grave. Česky
    Another responsib. Klíma, Jan, 1938- (Translator)
    Edition statementPrvní vydání v českém jazyce
    PublicationPraha : Dokořán, 2015
    Phys.des.260 stran ; 21 cm
    Z cyklu Bruno, chef de police ; 4
    Copy count8, currently available 7, Access to Shelves 5
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000568121Ústřední knihovnaVolný výběr
    100000565610Ústřední knihovnaSklad
    100000565613BystrcPobočky - volný výběr
    100000565615Černá Pole, náměstí SNPPobočky - sklad
    100000568043KomínPobočky - výměnný fondvypůjčený (until 23.09.2024)
    100000565622Mahenův památníkVolný výběr
    100000568042MedlánkyPobočky - výměnný fond
    100000565616ŽabovřeskyPobočky - volný výběr
    Keywords anglicky psaná literatura * policejní šéf Bruno * Saint-Denis
    Form, Genre anglicky psané romány
    detektivní romány
    Conspect821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    UDC821.111-31
    DatabaseKnihy
    AnnotationČtvrtá kniha série Bruno, chef de police. Tentokrát spustí lavinu nepředvídatelných událostí jeden archeologický objev – nalezené tělo je však staré pouhých pár desítek let! Je možné, že tato vražda souvisí s militantními ochránci zvířat, kteří protestují proti produkci tradiční francouzské pochoutky foie gras? Vzápětí je Bruno vtažen do nebezpečné hry, jejímž cílem je odhalit spící teroristickou buňku organizace ETA. A znovu se také setká se svou největší láskou Isabelle...
    ISBN978-80-7363-706-4 (vázáno) : Kč 298.00
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.