Number of the records: 1  

Přezrálé broskve

  1. SignaturaD9080
    Author Holcová, Milena, 1954- (Author)
    Title statementPřezrálé broskve [zvukový záznam] / Milena Holcová
    Část2.
    Another responsib. Švejnohová, Hana, 1955- (Instrumentalist)
    Macl, Karel (Recording engineer)
    Issue dataPraha : KTN K.E. Macana, 2015
    Phys.des.1 zvuková deska (6:55:02) : digital ; 12 cm
    Copy count2, currently available 1, at library only 1
    sound recording

    sound recording

    Track No.LocationSublocationInfo
    800000046433Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (Macan)In-Library Use Only
    800000046434Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (fond KJM)
    Subj. Headings próza
    Keywords česká literatura * romány pro ženy * mluvené slovo
    Form, Genre kompaktní disky
    Conspect821.162.3 - Česká literatura
    UDC821.162.3
    DatabaseZvukové knihy
    AnnotationDruhá kniha tetralogie Žena, růže, píseň, kost, aneb, Fena, kůže, plíseň, zlost (volně navazuje na "Romance na tři doby"). Terezie, atraktivní šéfredaktorka lifestylového magazínu je podle Anny chladnokrevná mrcha. Anna podle Terezie tlustá, zamindrákovaná, sebelítostivá babizna. Když je osud potměšile svede dohromady, ocitnou se v nepohodlných rolích, které by si dobrovolně ani jedna nevybrala. Jsou - podobně jako broskve v názvu - již příliš zralé na to nějak zásadně měnit životní názor, přesto to pro obě znamená šanci rozbít myšlenkové stereotypy, povznést se nad dlouhodobě živenou nenávist. Jejich vnitřní i vnější bitvy budí odpor i pochopení, v každém případě však touhu dospět s oběma hrdinkami k noblesnímu konci.
    NoteKompaktní deska (formát MP3)
    665 MB, 22 stop
    Čte Hana Švejnohová
    CreditsTechnik záznamu Karel Macl
    ISBNKč 150.00
    Publisher numberMP 5110. KTN
    Additional Variant TitlesŽena, růže, píseň, kost, aneb fena, kůže, plíseň, zlost
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.