Number of the records: 1  

Síla přírodní fermentace

  1. SignaturaN58833; 641/642 (KAT)
    Author Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author)
    Title statementSíla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková]
    Another responsib. Ouhrabková, Zuzana (Translator)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2015
    Phys.des.255 s. : il. ; 21 cm
    Copy count14, currently available 13, Access to Shelves 13
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000550011BohunicePobočky - volný výběr
    100000550005BystrcPobočky - volný výběr
    100000550007Černá Pole, náměstí SNPPobočky - volný výběr
    100000561771JundrovPobočky - volný výběr
    100000550010KohoutovicePobočky - volný výběr
    100000550003Královo PolePobočky - volný výběr
    100000550013LesnáPobočky - volný výběr
    100000550017Mahenův památníkVolný výběr
    100000561770MaloměřicePobočky - volný výběr
    100000561769Nový LískovecPobočky - volný výběr
    100000550009ŘečkovicePobočky - volný výběr
    100000550012Starý LískovecPobočky - volný výběrvypůjčený (until *06.06.2019)
    100000561772TuřanyPobočky - volný výběr
    100000550008ŽabovřeskyPobočky - volný výběr
    Síla přírodní fermentace
    Subj. Headings zdravá výživa
    fermentace
    fermentované potraviny
    kysané mléčné výrobky
    kvašená zelenina
    kváskové pečivo
    jídla
    Keywords potraviny rostlinného původu
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642
    664.8/.9
    663/664
    637
    613.2
    DatabaseKnihy
    NotePodnázev na zadní straně obálky: Objevte léčivou sílu fermentovaných potravin
    Původně vydáno: White River Junction : Chelsea Green, c2003
    Poznámky na konci knihy
    Seznam receptů
    Poznámka o autorovi
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Translation ofWild fermentation : the flavor, nutrition, and craft of live-culture foods
    ISBN978-80-247-5214-3 (brož.) : Kč 297.00
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.