Number of the records: 1  

Fast food nation

  1. SignaturaCa13248; (EDW)
    Author Edwards, Lynda (Adapter)
    Title statementFast food nation / based on the book by Eric Schlosser ; screenplay by Eric Schlosser and Richard Linklater ; [adapted by Lynda Edwards]
    Another responsib. Schlosser, Eric, 1959- (Bibliographic antecedent) (Scenarist)
    Linklater, Richard, 1960- (Scenarist)
    Issue dataLondon : Scholastic, 2010
    Phys.des.64 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 20 cm + 1 CD
    Příloha Fast food nation
    Copy count1, currently available 1, Access to Shelves 1
    References (1) - CD
    book

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000543428Černá Pole, náměstí SNPPobočky - volný výběr
    Subj. Headings angličtina
    zjednodušená četba
    Keywords anglická literatura * jazyková výuka * jazyková úroveň B1 * poslech textů * stravování * rychloobslužné restaurace * hamburgery * Spojené státy americké * anglické texty
    Form, Genre anglické příběhy
    jazykové učebnice, texty, příručky (B)
    Conspect821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    811.111 - Angličtina
    UDC821.111-31
    811.111
    641/642
    DatabaseKnihy
    AnnotationV pohraničním městečku v Mexiku se skupina mladých Mexičanů vydává na cestu za větším výdělkem. Don právě získal nové místo jako marketingový manažer v řetězci fast-foodových restauracích. Zná skutečnou pravdu o hamburgerech? Adaptace pro výuku angličtiny, knihu doplňuje CD.
    NoteObálkový podnázev: The truth behind your burger
    Přehled postav
    Barevné a černobílé fotografie
    Faktografické údaje
    Úkoly a cvičení na konci knihy
    Stupeň obtížnosti 3 (1500 hlavních slov)
    Určeno pro středně pokročilé studenty angličtiny (úroveň B1 podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky)
    ISBN978-1-905-77554-5 (brož.) : Kč 285.00
    EditionScholastic readers. Level 3, Intermediate
    Ser.statement/add.entry Scholastic readers
    CountryUnited Kingdom
    LanguageEnglish
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.