Number of the records: 1
Umění francouzské kuchyně
Signatura N58383/01; 641/642 (CHIL) Author Child, Julia, 1912-2004 (Author) Title statement Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek] Část 1. Another responsib. Bertholle, Louisette (Author) Beck, Simone, 1904-1991 (Author) Sládek, Jan (Translator) Edition statement Vyd. 1. Issue data V Brně : Jota, 2014 Phys.des. 895 s. ; 24 cm Copy count 1, currently available 1, Access to Shelves 1 Track No. Location Sublocation Info 100000541174 Ústřední knihovna Volný výběr Subj. Headings francouzská jídla kuchařství - Francie Form, Genre kuchařské recepty příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 Database Knihy Note Původně vydáno: New York : Knopf, 2011
Slovníček základních pojmů
Text tištěn v jednom až dvou sloupcích na stránceObsahuje rejstřík Loading…
Number of the records: 1