Number of the records: 1  

Nejlepší zabijačkové speciality

  1. SignaturaII-N58355; 641/642 (HLI)
    Author Hlinovský, Alexander, 1968- (Author) (Photographer)
    Title statementNejlepší zabijačkové speciality / [text a fotografie] Alexander Hlinovský ; [překlad Stanislava Moravcová ; editorka Jana Steinerová ; fotografie Shutterstock]
    Another responsib. Moravcová, Stanislava, 1976- (Translator)
    Steinerová, Jana, 1950- (Editor)
    Shutterstock (firma) (Photographer)
    Edition statement1. české vyd.
    Issue dataPraha : Slovart, 2014
    Phys.des.95 s. : barev. il. ; 26 cm
    Copy count1, currently available 1, Access to Shelves 1
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000538945Ústřední knihovnaVolný výběr
    Nejlepší zabijačkové speciality
    Subj. Headings domácí zabijačka
    zpracování masa
    konzervování masa
    masitá jídla
    Keywords vepřové maso * zabijačkové speciality * uzeniny * uzení masa * paštiky * kuchařské knihy
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641.55:637.5
    637.513.11
    641.4:637.5
    637.5.03
    (083.12)
    DatabaseKnihy
    NotePoznámka o autorovi
    Tipy v rámečcích průběžně v textu
    Text tištěn v jednom až třech sloupcích na stránce
    Obsahuje rejstříky
    Translation ofNajlepšie zabíjačkové špeciality
    ISBN978-80-7391-912-2 (váz.) : Kč 249.00
    Varying form of titleZabijačkové speciality
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.