Number of the records: 1
Nejlepší zabijačkové speciality
Signatura II-N58355; 641/642 (HLI) Author Hlinovský, Alexander, 1968- (Author) (Photographer) Title statement Nejlepší zabijačkové speciality / [text a fotografie] Alexander Hlinovský ; [překlad Stanislava Moravcová ; editorka Jana Steinerová ; fotografie Shutterstock] Another responsib. Moravcová, Stanislava, 1976- (Translator) Steinerová, Jana, 1950- (Editor) Shutterstock (firma) (Photographer) Edition statement 1. české vyd. Issue data Praha : Slovart, 2014 Phys.des. 95 s. : barev. il. ; 26 cm Copy count 1, currently available 1, Access to Shelves 1 Track No. Location Sublocation Info 100000538945 Ústřední knihovna Volný výběr Subj. Headings domácí zabijačka zpracování masa konzervování masa masitá jídla Keywords vepřové maso * zabijačkové speciality * uzeniny * uzení masa * paštiky * kuchařské knihy Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.5 637.513.11 641.4:637.5 637.5.03 (083.12) Database Knihy Note Poznámka o autorovi
Tipy v rámečcích průběžně v textu
Text tištěn v jednom až třech sloupcích na stránceObsahuje rejstříky Translation of Najlepšie zabíjačkové špeciality ISBN 978-80-7391-912-2 (váz.) : Kč 249.00 Varying form of title Zabijačkové speciality Country Czech Republic Language Czech Loading…
Number of the records: 1