Number of the records: 1  

Mycelium

  1. SignaturaF27291
    Author Kadlečková, Vilma, 1971- (Author)
    Title statementMycelium ; Jantarové oči. 1 [zvukový záznam] / Vilma Kadlečková
    Část1
    Another responsib. Škápíková, Jitka, 1967- (Director)
    Pilař, Martin, 1955- (Producer)
    Plesl, Jaroslav, 1974- (Instrumentalist)
    Issová, Klára, 1979- (Instrumentalist)
    Stryková, Jana, 1979- (Instrumentalist)
    Issue dataČesko : OneHotBook, p2014
    Phys.des.2 audiodisky (12 hod., 54 min.) digital ; MP3 ; 12 cm
    Copy count6, currently available 4, Access to Shelves 4
    sound recording

    sound recording

    Track No.LocationSublocationInfo
    300000046525Ústřední knihovnaHudební knihovna
    300000046526Ústřední knihovnaHudební knihovna
    300000053002Ústřední knihovnaMluvené slovo - pobočkyve zpracování
    300000053003Ústřední knihovnaMluvené slovo - pobočkyve zpracování
    300000053234HusovicePobočky - volný výběr
    300000053235HusovicePobočky - volný výběr
    Subj. Headings román
    Keywords mluvené slovo * česká literatura * české spisovatelky * fantasy * románové ságy * sci-fi * 2013 * MP3
    Form, Genre kompaktní disky
    Conspect821.162.3-3 - Česká próza
    UDC821.162.3-3
    DatabaseCD
    AnnotationPrvní kniha sci-fi série Mycelium. Lidstvo navázalo styky s planetou Össe a začalo využívat tamní myceliální technologie. Úspěšně se daří ignorovat nepříjemnosti, které s sebou kontakt s teokratickou civilizací Össeanů přináší...
    NoteNázev z disku
    Ve formátu MP3
    Durata: 6 hod., 22 min. ; 6 hod., 32 min.
    Čtou Jaroslav Plesl, Klára Issová, Jana Stryková, Jan Vlasák, Valerie Zawadská, Kristýna Frejová, Jan Meduna
    CreditsProdukce Martin Pilař ; režie Jitka Škápíková
    ISBN329.00 Kč
    Publisher numberAK028. OneHotBook
    EditionAudiokniha (M. Pilař)
    Ser.statement/add.entry Audiokniha (M. Pilař)
    Additional Variant TitlesJantarové oči. 1 Mycelium
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.