Number of the records: 1  

Holmes (1854/+1891?)

  1. SignaturaII-A57463/01; (BRU)
    Author Brunschwig, Luc, 1967- (Scenarist)
    Title statementHolmes (1854/+1891?) / scénář Luc Brunschwig ; kresba a barva Cecil ; [z francouzských originálů ... přeložil Richard Podaný]
    Část1.-2.
    Another responsib. Cecil, 1966- (Illustrator)
    Podaný, Richard, 1962- (Translator)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Meander, 2014
    Phys.des.74 s. : vše il. ; 33 cm
    Copy count1, currently available 1
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000529821Ústřední knihovnaSklad
    ContentsPrvní díl. Sbohem, Baker Street -- Druhý díl. Pokrevní svazky
    Subj. Headings Holmes, Sherlock (fiktivní postava)
    Keywords francouzská literatura * detektivové * bublinkové písmo * literární postavy
    Form, Genre detektivní příběhy
    komiksy
    Conspect821.133.1 - Francouzská literatura, francouzsky psaná
    821-1/-8 - Literatura různých forem a žánrů
    UDC821.133.1-32
    DatabaseKnihy
    AnnotationPrvní dva díly komiksových detektivníchpříběhů v jednom svazku. Děj začíná po slavné scéně u Reichenbašských vodopádů ve Švýcarsku, v níž Arthur Conan Doyle, unavený a otrávený popularitou svého hrdiny, nechal Holmese zemřít v souboji s „géniem zločinu“ profesorem Moriartym. Jak ale fanoušci nejslavnějšího literárního detektiva vědí, bouřlivý ohlas čtenářů nakonec Doylea donutil Holmese na scénu vrátit a domyslet historku o tom, jak se zachránil a chvíli využíval pověsti o své smrti.
    NotePůvodně vydáno: Paris : Futuropolis, 200 8(CRLF)
    Vydala Ivana Pecháčková
    Dodatek
    Bublinkový text
    Translation ofHolmes. 1, L'adieu a Baker Street
    Adieu a Baker street
    Holmes. 2, Liens du sang
    Liens du sang
    ISBN978-80-87596-28-9 (váz.) : Kč 320.00
    EditionPro Emu ; sv. 18
    Ser.statement/add.entry Pro Emu
    Varying form of titleHolmes (I & II)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.