Number of the records: 1
Jak nakupovat a zpracovávat maso
Signatura II-N57519; 641/642 (JAK) Title statement Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče : všechny díly oblíbeného seriálu pohromadě! / [odpovědné redaktorky Kateřina Švejdová, Jana Zbyňková, Marie Holobrádková] ; [fotografie Marek Kučera ... et al.] Another responsib. Švejdová, Kateřina (Cartographer) Frič, Václav, 1974- (Cartographer) Švejdová, Kateřina (Redactor) Zbyňková, Jana (Redactor) Holobrádková, Marie (Redactor) Kučera, Marek (Photographer) Issue data Praha : Burda Media 2000, c2014 Phys.des. 159 s. : il. (převážně barev.) ; 29 cm Copy count 7, currently available 7, Access to Shelves 6 Track No. Location Sublocation Info 100000521457 Ústřední knihovna Volný výběr 100000521456 Bohunice Pobočky - sklad 100000537894 Bystrc Pobočky - volný výběr 100000537891 Královo Pole Pobočky - volný výběr 100000537892 Líšeň, Jírova Pobočky - volný výběr 100000537896 Žabovřesky Pobočky - volný výběr 100000537893 Židenice Pobočky - volný výběr Subj. Headings maso příprava jídel masitá jídla Keywords kuchařství * vaření * kuchařské suroviny * vepřové maso * hovězí maso * telecí maso * jehněčí maso * masitá jídla * kuchařské recepty * kuchařské knihy Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 637.5 Database Knihy Note Názvové údaje z obálky
Souborné vydání 34 dílů seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit
Barevné fotografie, kresby
Tipy průběžně v textu
Adresář řeznictví a uzenářství
Text tištěn v jednom až třech sloupcích na stránce
Na přípravě seriálu se podílela Katka Švejdová s Václavem FričemObsahuje rejstřík a odkazy na webové stránky Loading…
Number of the records: 1