Number of the records: 1
Dokonalý steak
Signatura N57451; 641/642 (POL) Author Polman, Marcus (Author) Title statement Dokonalý steak : co potřebujete vědět o přípravě steaků / [námět a text] Marcus Polman ; [fotografie Saskia van Osnabrugge, CRV] ; [překlad Dagmar Eisenmannová] ; [editorka Jana Steinerová] Another responsib. Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Translator) Polman, Marcus (Author) Osnabrugge, Saskia van (Photographer) Steinerová, Jana, 1950- (Editor) Issue data [Praha] : Slovart, 2014 Phys.des. 176 s. : il. (převážně barev.), faksim. ; 22 cm Copy count 1, currently available 0, Length of Reservation Line 1 Track No. Location Sublocation Info 100000520738 Ústřední knihovna Volný výběr vypůjčený (until *31.07.2019) Subj. Headings hovězí maso steaky příprava jídel Keywords kuchařství * vaření * kuchařské suroviny * hovězí maso * kvalita masa * masitá jídla * steaky * příprava jídel * kuchařské recepty * kuchařské knihy Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55: 637.5’62 637.5’62 641/64 Database Knihy Note Přeloženo z holandštiny
Obálkový podnázev: 25 slavných receptů
Původně vydáno: Hilversum : Fontaine Uitgevers, c2011
Barevné i černobílé fotografie, obrázky
Přehled vyhlášených steakových restaurací v Nizozemsku, New Yorku a Paříži
Text tištěn v jednom až třech sloupcích na stránceObsahuje bibliografii, odkazy na webové stránky a rejstřík Translation of Handboek voor de perfecte steak ISBN 978-80-7391-802-6 (váz.) : Kč 399.00 Country Czech Republic Language Czech Loading…
Number of the records: 1