Number of the records: 1  

Dokonalý steak

  1. SignaturaN57451; 641/642 (POL)
    Author Polman, Marcus (Author)
    Title statementDokonalý steak : co potřebujete vědět o přípravě steaků / [námět a text] Marcus Polman ; [fotografie Saskia van Osnabrugge, CRV] ; [překlad Dagmar Eisenmannová] ; [editorka Jana Steinerová]
    Another responsib. Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Translator)
    Polman, Marcus (Author)
    Osnabrugge, Saskia van (Photographer)
    Steinerová, Jana, 1950- (Editor)
    Issue data[Praha] : Slovart, 2014
    Phys.des.176 s. : il. (převážně barev.), faksim. ; 22 cm
    Copy count1, currently available 0, Length of Reservation Line 1
    Track No.LocationSublocationInfo
    100000520738Ústřední knihovnaVolný výběrvypůjčený (until *31.07.2019)
    Dokonalý steak
    Subj. Headings hovězí maso
    steaky
    příprava jídel
    Keywords kuchařství * vaření * kuchařské suroviny * hovězí maso * kvalita masa * masitá jídla * steaky * příprava jídel * kuchařské recepty * kuchařské knihy
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641.55: 637.5’62
    637.5’62
    641/64
    DatabaseKnihy
    NotePřeloženo z holandštiny
    Obálkový podnázev: 25 slavných receptů
    Původně vydáno: Hilversum : Fontaine Uitgevers, c2011
    Barevné i černobílé fotografie, obrázky
    Přehled vyhlášených steakových restaurací v Nizozemsku, New Yorku a Paříži
    Text tištěn v jednom až třech sloupcích na stránce
    Obsahuje bibliografii, odkazy na webové stránky a rejstřík
    Translation ofHandboek voor de perfecte steak
    ISBN978-80-7391-802-6 (váz.) : Kč 399.00
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.