Number of the records: 1  

Čtyřhodinový šéfkuchař

  1. SignaturaII-N58515; 641/642 (FER)
    Author Ferriss, Timothy, 1977- (Author)
    Title statementČtyřhodinový šéfkuchař : snadná cesta k tomu, abyste vařili jako profíci, naučili se cokoliv a dobře se vám žilo / Timothy Ferriss ; překlad Petr Miklica
    Uniform title 4-hour chef. Česky
    Another responsib. Miklica, Petr, 1968- (Translator)
    Edition statementVydání první
    PublicationV Brně : Jan Melvil Publishing, 2013
    Phys.des.662 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile, mapy ; 26 cm
    Copy count2, currently available 2, Access to Shelves 1
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000546392Ústřední knihovnaSklad
    100000788209ŠtýřicePobočky - volný výběr
    Čtyřhodinový šéfkuchař
    Subj. Headings kuchařství
    vaření
    jídla
    příprava jídel
    Form, Genre kuchařské recepty
    příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642
    DatabaseKnihy
    NotePřeloženo z angličtiny
    Poznámky pod čarou
    Chronologický přehled
    Obsahuje bibliografické odkazy, internetové odkazy a rejstřík
    ISBN978-80-87270-64-6 (vázáno) : Kč 799.00
    EditionFit & food
    Ser.statement/add.entry Fit & food
    Varying form of title4-hodinový šéfkuchař
    4hodinový šéfkuchař
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.