Number of the records: 1  

O labužnictví

  1. SignaturaN56778; 641/642 (BRI)
    Author Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Author)
    Title statementO labužnictví : fyziologie chuti / Anthelme Brillat-Savarin ; [předmluvu napsal Charles Monselet] ; [z francouzského originálu ... přeložila Rafaela Zachystalová] ; [latinská jazyková spolupráce Eva Kuťáková]
    Another responsib. Zachystalová, Rafaela, nar. 1879 (Translator)
    Kuťáková, Eva, 1937- (Originator)
    Monselet, Charles, 1825-1888 (2)
    Edition statementVyd. 2., upr.
    Issue dataPraha : Nakladatelství Lidové noviny, 1994
    Phys.des.347 s. ; 21 cm
    Copy count1, currently available 1
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000519375Ústřední knihovnaSklad
    O labužnictví
    Subj. Headings gastronomie
    chuť
    kuchařství
    výživa člověka
    filozofické aspekty
    Keywords gastronomie * kuchařství * labužnictví * poživatiny * jídlo * chuť * výživa člověka * kuchařské recepty * anekdoty * pojednání
    Form, Genre pojednání
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642
    612.87
    612.39
    613.2
    101
    DatabaseKnihy
    NoteObálkový podnázev: Kniha milovníků dobrých jídel
    Původně vydáno: Paris : Pierre Waleffe, c1967
    Na titulní stránce, v tiráži a na hřbetu knihy uvedena též zkratka nakladatelství: NLN
    Poznámky na spodním okraji stránek
    Ediční poznámka
    Translation ofPhysiologie du goût
    ISBN80-7106-111-5 (váz.) : Kč 105.00
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.