Number of the records: 1
O labužnictví
Signatura N56778; 641/642 (BRI) Author Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Author) Title statement O labužnictví : fyziologie chuti / Anthelme Brillat-Savarin ; [předmluvu napsal Charles Monselet] ; [z francouzského originálu ... přeložila Rafaela Zachystalová] ; [latinská jazyková spolupráce Eva Kuťáková] Another responsib. Zachystalová, Rafaela, nar. 1879 (Translator) Kuťáková, Eva, 1937- (Originator) Monselet, Charles, 1825-1888 (2) Edition statement Vyd. 2., upr. Issue data Praha : Nakladatelství Lidové noviny, 1994 Phys.des. 347 s. ; 21 cm Copy count 1, currently available 1 Track No. Location Sublocation Info 100000519375 Ústřední knihovna Sklad Subj. Headings gastronomie chuť kuchařství výživa člověka filozofické aspekty Keywords gastronomie * kuchařství * labužnictví * poživatiny * jídlo * chuť * výživa člověka * kuchařské recepty * anekdoty * pojednání Form, Genre pojednání Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 612.87 612.39 613.2 101 Database Knihy Note Obálkový podnázev: Kniha milovníků dobrých jídel
Původně vydáno: Paris : Pierre Waleffe, c1967
Na titulní stránce, v tiráži a na hřbetu knihy uvedena též zkratka nakladatelství: NLN
Poznámky na spodním okraji stránek
Ediční poznámkaTranslation of Physiologie du goût ISBN 80-7106-111-5 (váz.) : Kč 105.00 Country Czech Republic Language Czech Loading…
Number of the records: 1