Number of the records: 1  

Uzení, nakládání a konzervování masa

  1. SignaturaN54999; 641/642 (GAH)
    Author Gahm, Bernhard (Author)
    Title statementUzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková]
    Another responsib. Koubková, Jitka (Translator)
    Volk, Fridhelm, 1942- (Photographer)
    Lokau, Siegfried (Illustrator)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2012
    Phys.des.125 s. : il., tabulky ; 24 cm
    Copy count2, currently available 2, Access to Shelves 1
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book + e-book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000474930Ústřední knihovnaSklad
    100000501630ŘečkovicePobočky - volný výběr
    Uzení, nakládání a konzervování masa
    Subj. Headings konzervování masa
    uzení
    uzená jídla
    Keywords uzení masa * sušení masa * technologie * přísady * koření
    Form, Genre příručky
    kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641.4:637.5
    637.5.033
    637.5.034
    DatabaseKnihy
    AnnotationVepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případn
    NotePřeloženo z němčiny
    Podnázvy na zadní straně obálky: Užitečné informace o pomůckách a surovinách : přesné postupy s radami odborníků : vyzkoušené recepty z domácích surovin
    Původně vydáno: Stuttgart : Eugen Ulmer, c2011
    Vice než 100 barevných fotografií, černobílé kresby
    Výkladový slovníček odborných termínů
    Text tištěn převážně ve dvou sloupcích na stránce
    Autoři fotografií: Fridhelm Volk ... [et al.]
    Autorem kreseb je Siegfried Lokau
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    Translation ofFleisch pökeln und räuchern : von Schinken bis Spareribs
    ISBN978-80-247-4266-3 : : Kč 199.00
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.