Number of the records: 1  

Pekař Jan Marhoul

  1. SignaturaD7467
    Author Vančura, Vladislav, 1891-1942 (Author)
    Title statementPekař Jan Marhoul [zvukový záznam] : rozhlasová četba na pokračování / Vladislav Vančura
    Another responsib. Otruba, Mojmír, 1923-2003 (Author of introduction)
    Doležal, Miroslav, 1919-2009 (Performer)
    Galatíková, Věra, 1938-2007 (Performer)
    Růžek, Martin, 1918-1995 (Performer)
    Spal, Jaromír, 1916-1981 (Performer)
    Červinka, Josef, 1915-2003 (Performer)
    Adler, Petr, 1930- (Director)
    Šikola, Zdeněk (Composer)
    Štramberský, Petr (Other)
    Issue dataPraha : KTN K.E. Macana, [p2011]
    Phys.des.1 zvuková deska (177:49) : digital, stereo ; 12 cm
    Edition on Another MediumPekař Jan Marhoul Vančura, Vladislav, 1891-1942
    Copy count2, currently available 1, at library only 1
    sound recording

    sound recording

    Track No.LocationSublocationInfo
    800000041873Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (Macan)In-Library Use Only
    800000041874Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (fond KJM)
    Keywords česká literatura * romány * rozhlasové hry * pekaři * mluvené slovo
    Conspect821.162.3-3 - Česká próza
    UDC821.162.3-3
    DatabaseZvukové knihy
    AnnotationRozhlasová úprava románu s tragickým příběhem slušného a poctivého člověka, drobného pekaře, ničeného dobou a neutěšeným okolím.
    NoteNahrávka byla převzata v r. 1989
    Vydala Knihovna a tiskárna pro nevidomé K.E. Macana v Praze
    Kompaktní deska (CD-ROM)
    Formát MP3
    162 MB, 11 stop
    Pro rozhlas připravil Mojmír Otruba
    Hudbu složil Zdeněk Šikola
    Účinkují Miroslav Doležal, Věra Galatíková, Martin Růžek, Jaromír Spal, Josef Červinka a další
    CreditsTento titul byl převeden do formátu MP3 z analogových nahrávek ve studiu KTN. Převod zhotovil Petr Štramberský. Režie Petr Adler
    ISBNKč 150.00
    Publisher numberMP 953. KTN
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.