Number of the records: 1  

Dřevo a jeho obrábění

  1. SignaturaN52107; 67 (JOS)
    Author Josten, Elmar (Author)
    Title statementDřevo a jeho obrábění / Elmar Josten, Thomas Reiche, Bernd Wittchen ; [překlad František Friess, Přemysl Šedivka, Aleš Zeidler]
    Část1.
    Another responsib. Reiche, Thomas (Author)
    Wittchen, Bernd (Author)
    Friess, František, 1943- (Translator)
    Šedivka, Přemysl, 1980- (Translator)
    Zeidler, Aleš, 1973- (Translator)
    Ptáček, Petr, 1970- (Other)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2010
    Phys.des.333 s. : il., tabulky ; 24 cm
    Copy count1, currently available 1, Access to Shelves 1
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000415768Ústřední knihovnaVolný výběr
    Contents1: Váš obor -- 2: Základy fyziky a chemie -- 3: Dřevo a materiály na bázi dřeva -- 4: Opracování dřeva ručním nářadím -- 5: Strojní obrábění dřeva -- 6: Ostatní materiály
    Dřevo a jeho obrábění
    AnnotationPůvodní německé vydání bylo rozděleno pro české čtenáře do dvou dílů (bude následovat titul "Truhlářské konstrukce - průvodce truhláře").
    NotePřeloženo z němčiny
    Původně vydáno: Wiesbaden : Vieweg+Teubner, 2009
    Černobílé fotografie, grafy, ilustrace, nákresy, schémata, vzorce
    Text tištěn převážně ve dvou sloupcích na stránce
    Odborný příspěvek do kapitoly týkající se ochrany dřeva: Petr Ptáček
    Rejstřík
    AudienceUrčeno nejen studentům středních a vyšších odborných škol se specializací na dřevařství, lesnictví, nábytkářství a truhlářství, ale i ostatním zájemcům o práci se dřevem
    Translation ofHolzfachkunde : ein Lehr-, Lern- und Arbeitsbuch für Tischler-Schreiner, Holzmechaniker und Fachkräfte für Möbel-, Küchen- und Umzugsservice
    ISBN978-80-247-2961-9 : : Kč 399.00
    EditionPrůvodce truhláře
    Ser.statement/add.entry Průvodce truhláře
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.