Number of the records: 1  

Manuál someliéra

  1. SignaturaN51584; 66 (VAC)
    Author Vaccarini, Giuseppe (Author)
    Title statementManuál someliéra : jak poznat, ocenit a ohodnotit víno a jak vést vinný sklep / Giuseppe Vaccarini ; [překlad Romana Workman-Víšková] ; [editoři Giorgio Bizzi (text), Alessandra Meldolesi (spolupráce při návrhu titulků)] ; [obrazové přílohy Cristina Reggioli]
    Another responsib. Workman-Víšková, Romana, 1969- (Translator)
    Bizzi, Giorgio (Editor)
    Meldolesi, Alessandra (Editor)
    Reggioli, Cristina (Other)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Sun, 2008
    Phys.des.287 s. : il., tabulky ; 20 x 20 cm
    Copy count1, currently available 1, Access to Shelves 1
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000403339BohunicePobočky - volný výběr
    Manuál someliéra
    Subj. Headings víno
    sommelierství
    Keywords průmysl nápojů * vinařství * réva vinná * hroznové víno * odrůdy vína * výroba vína * vína * dějiny * sommelierství * sommelieři * degustace vína * vybavení * marketing * kuchařství * výklady
    Form, Genre příručky
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmyslpochutin
    UDC663.2
    642.63:663.21/.22
    DatabaseKnihy
    NotePřeloženo z italštiny
    Původně vydáno: Firenze ; Milano : Giunti, c2005
    Barevné fotografie, reprodukce výtvarných děl
    Terminologický slovníček
    Text tištěn do jednoho až tří sloupců na stránce
    Bibliografie
    Translation ofManuale del sommelier
    ISBN978-80-7371-232-7 : : Kč 499.00
    Cover TitleJak rozumět vínu - manuál someliéra
    Spine TitleJak rozumět vínu
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.