Number of the records: 1
Manuál someliéra
Signatura N51584; 66 (VAC) Author Vaccarini, Giuseppe (Author) Title statement Manuál someliéra : jak poznat, ocenit a ohodnotit víno a jak vést vinný sklep / Giuseppe Vaccarini ; [překlad Romana Workman-Víšková] ; [editoři Giorgio Bizzi (text), Alessandra Meldolesi (spolupráce při návrhu titulků)] ; [obrazové přílohy Cristina Reggioli] Another responsib. Workman-Víšková, Romana, 1969- (Translator) Bizzi, Giorgio (Editor) Meldolesi, Alessandra (Editor) Reggioli, Cristina (Other) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Sun, 2008 Phys.des. 287 s. : il., tabulky ; 20 x 20 cm Copy count 1, currently available 1, Access to Shelves 1 Track No. Location Sublocation Info 100000403339 Bohunice Pobočky - volný výběr Subj. Headings víno sommelierství Keywords průmysl nápojů * vinařství * réva vinná * hroznové víno * odrůdy vína * výroba vína * vína * dějiny * sommelierství * sommelieři * degustace vína * vybavení * marketing * kuchařství * výklady Form, Genre příručky Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmyslpochutin UDC 663.2 642.63:663.21/.22 Database Knihy Note Přeloženo z italštiny
Původně vydáno: Firenze ; Milano : Giunti, c2005
Barevné fotografie, reprodukce výtvarných děl
Terminologický slovníček
Text tištěn do jednoho až tří sloupců na stránceBibliografie Translation of Manuale del sommelier ISBN 978-80-7371-232-7 : : Kč 499.00 Cover Title Jak rozumět vínu - manuál someliéra Spine Title Jak rozumět vínu Country Czech Republic Language Czech Loading…
Number of the records: 1