Number of the records: 1  

Pulp frictions

  1. SignaturaA44547/00; (PUL)
    Title statementPulp frictions : historky drsné školy / sestavil Peter Haining ; [z amerického originálu ... přeložil Martin Sichinger]
    Another responsib. Haining, Peter, 1940- (Compiler)
    Sichi, Martin, 1967- (Translator)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Talpress, 2006
    Phys.des.335 s. : černobílé il. ; 21 cm
    Copy count1, currently available 1
    References (20) - Části, kapitoly
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000279359Ústřední knihovnaSklad
    ContentsČást 1: Drsní hoši : případy soukromých oček -- Část 2: Poldové a tajní : případy policejních vyšetřovatelů -- Část 3: Grázlové : případy policejního bratrství
    Keywords anglická literatura * americká literatura * detektivní povídky * antologie
    Conspect821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    821.111(73)-3 - Americká próza
    UDC821.111-3
    821.111(73)-3
    DatabaseKnihy
    AnnotationAntologie nabízí průřez historií drsné školy detektivního žánru, který vznikl v USA. Tento výbor je zajímavý tím, že přináší nejen povídky renomovaných autorů, které se zachovaly v knihách s tvrdou vazbou, ale i povídky téměř poztrácené v laciných časopisech zachráněných sběrateli brakové literatury. Kniha je rozdělena do tří částí podle charakteru hlavních postav.
    NotePoznámky o autorech na začátku jednotlivých povídek
    Poznámky pod čarou
    Translation ofPulp frictions : hardboiled stories
    ISBN80-7197-280-0 : : Kč 239.00
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech

    [?COMMENTSIGNIN]

    • Rating5/5
      Velmi povedený výběr, kde jsem mnoho povídek ocenil 5*, pár povídek o hvězdu méně a samozřejmě nemůže být všechno dokonalé, i 2 slabé kousky se našly. Celkově výborné počtení nejen pro fandy drsné školy. 5*, 27. 3. 2024.

      , source: Knihovna Jiřího Mahena v Brně

    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.