Number of the records: 1
Udírny a uzení
Signatura N43574; 641/642 (BIN) Author Binder, Egon M., 1947- (Author) Title statement Udírny a uzení : maso, masné výrobky, ryby / Egon Binder ; [přeložila Nora Martišková] Another responsib. Martišková, Nora, 1964- (Translator) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Grada, 2005 Phys.des. 112 s. : il. ; 19 cm Copy count 1, currently available 1 Track No. Location Sublocation Info 100000257148 Ústřední knihovna Sklad Subj. Headings udírny uzení uzené maso Keywords konzervace potravin * konzervace masa * konzervace ryb * uzení masa * uzení masných výrobků * uzení ryb * nasolování masa * nakládání masa * konstrukce udíren * stavba udíren * dřevo do udíren * výroba kouře * skladování masa * chyby při uzení * hygiena * zdravotní aspekty Form, Genre příručky kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.525 664.8/.9 664.8/.9 637.523.38 Database Knihy Note Přeloženo z němčiny
Původně vydáno: Stuttgart : E. Ulmer, c2004
Barevné fotografie, nákresy
Text tištěn ve dvou sloupcích na stránceTranslation of Räuchern - Fleisch, Wurst, Fisch ISBN 80-247-1261-X : : Kč 119.00 Country Czech Republic Language Czech Loading…
Number of the records: 1