Number of the records: 1  

Basic cooking

  1. SignaturaN38590; 641/642 (SÄL)
    Author Sälzer, Sabine (Author)
    Title statementBasic cooking : všechno, co potřebujete vědět, abyste uvařili rychle a dobře / Sabine Sälzerová, Sebastian Dickhaut ; [z německého originálu ... přeložila Dagmar Lieblová] ; [foto Barbara Bonisolli, Alexander Walter]
    Another responsib. Dickhaut, Sebastian (Author)
    Lieblová, Dagmar, 1929-2018 (Translator)
    Bonisolli, Barbara (Photographer)
    Walter, Alexander (Photographer)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataV Praze : Ikar, 2002
    Phys.des.168 s. : il. ; 30 cm
    Copy count1, currently available 1
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000184458Ústřední knihovnaSklad
    NotePůvodně vydáno: München : Gräfe und Unzer Verlag, 1999
    Vydala Euromedia Group
    Barevné fotografie
    Slovník pojmů a postupů
    Rejstřík
    Translation ofBasic cooking
    ISBN80-7202-897-9 : : Kč 269.00
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.