Number of the records: 1
Basic cooking
Signatura N38590; 641/642 (SÄL) Author Sälzer, Sabine (Author) Title statement Basic cooking : všechno, co potřebujete vědět, abyste uvařili rychle a dobře / Sabine Sälzerová, Sebastian Dickhaut ; [z německého originálu ... přeložila Dagmar Lieblová] ; [foto Barbara Bonisolli, Alexander Walter] Another responsib. Dickhaut, Sebastian (Author) Lieblová, Dagmar, 1929-2018 (Translator) Bonisolli, Barbara (Photographer) Walter, Alexander (Photographer) Edition statement Vyd. 1. Issue data V Praze : Ikar, 2002 Phys.des. 168 s. : il. ; 30 cm Copy count 1, currently available 1 Track No. Location Sublocation Info 100000184458 Ústřední knihovna Sklad Subj. Headings jídla kuchařské knihy Keywords domácí hospodářství * vaření * potraviny * jídla * kuchařské recepty * příručky Form, Genre kuchařské recepty příručky UDC 641.5 Database Knihy Note Původně vydáno: München : Gräfe und Unzer Verlag, 1999
Vydala Euromedia Group
Barevné fotografie
Slovník pojmů a postupůRejstřík Translation of Basic cooking ISBN 80-7202-897-9 : : Kč 269.00 Country Czech Republic Language Czech Loading…
Number of the records: 1