Number of the records: 1  

Názvy a popisy jídel česky, rusky, anglicky, německy, francouzsky

  1. SignaturaT1633; 641/642 (SLA)
    Author Slanina, Miroslav (Compiler)
    Title statementNázvy a popisy jídel česky, rusky, anglicky, německy, francouzsky / sest. Miroslav Slanina ; přel. [kol.]
    Issue dataPraha : Merkur, 1969
    Phys.des.343 s.
    Copy count1, currently available 1
    book

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    119652/69Ústřední knihovnaSklad
    AnnotationSlovník obsahuje termíny, stručnou charakteristiku jídel československé kuchyně a jejich chuťových vlastností v českém, ruském, německém, anglickém a francouzském jazyce. Má pomoci především pracovníkům pohostinství odstranit gramatické nepřesnosti při sestavení a psaní jídelních lístků..
    EditionKnižnice pohostinství a cestovního ruchu
    Ser.statement/add.entry Knižnice pohostinství a cestovního ruchu
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.