Number of the records: 1  

Případy soudce Ti

  1. SignaturaF31644
    Author Lenormand, Frédéric, 1964- (Author)
    Title statementPřípady soudce Ti : Jak zpracovat podezřelého a kachnu na medu / Frédéric Lenormand ; překlad Vlasta Misařová ; režie Daniel Tůma ; produkce Jindřiška Nováková
    Část22.
    Another responsib. Misařová, Vlasta, 1942- (Translator)
    Tůma, Daniel, 1979- (Director)
    Nováková, Jindřiška, 1954- (Production personnel)
    Rašilov, Saša, 1972- (Performer)
    PublicationPraha : Albatros Media a.s., [2024]
    Copyright notice date©2024
    Phys.des.1 audiodisk (4 h., 33 min) ; 12 cm : digital
    Z cyklu Nové případy soudce Ti ; 22
    Copy count1, currently available 0
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    sound recording + audiobook

    Track No.LocationSublocationInfo
    300000058663Ústřední knihovnaHudební knihovnavypůjčený (until 16.07.2025)
    Případy soudce Ti
    Keywords mluvené slovo * francouzská literatura * soudce Ti * 2017
    Form, Genre kompaktní disky
    detektivní romány
    francouzské příběhy
    Conspect821.133.1 - Francouzská literatura, francouzsky psaná
    UDC821.133.1
    DatabaseCD
    AnnotationKdyž krásná konkubína dovozce západních koberců zmizí ze svého příbytku, kde ve vší diskrétnosti přijímala milence, soudci Ti je jasné, že ji stihnul tragický osud. Na seznamu podezřelých figurují tři muži, kteří se navzájem neznají. Soudce Ti doufá, že během cesty lodí odhalí v jednom z nich pachatele. To ale nepočítal s tím, že se nalodí i jeho Druhá paní, která se pouští do pátrání na vlastní pěst. Neochvějného vyšetřovatele, který zná lépe své zločince než vlastní domácnost, čeká plavba plná překvapení…
    NoteNázev z disku
    Ve formátu MP3
    Přeloženo z francouzštiny
    Saša Rašilov, čte
    Creditspřeklad Vlasta Misařová ; režie Daniel Tůma ; produkce Jindřiška Nováková
    ISBNKč 349.00
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.