Number of the records: 1  

Kouzlo fermentace s plísní koji

  1. SignaturaN72218; 641/642 (SHI)
    Author Shih, Rich (Author)
    Title statementKouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková
    Uniform title Koji alchemy. Česky
    Another responsib. Umansky, Jeremy, 1983- (Author)
    Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author of introduction)
    Roztočil, Tomáš (Translator)
    Zrůstková, Petra (Translator)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Alferia, 2023
    Phys.des.333 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
    Copy count1, currently available 0
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book + e-book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000853038Ústřední knihovnaVolný výběrvypůjčený (until 27.05.2024)
    Kouzlo fermentace s plísní koji
    Subj. Headings fermentace
    fermentované potraviny
    jídla
    kropidlák rýžový
    Form, Genre příručky
    kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642
    663/664
    66
    582.2
    DatabaseKnihy
    AnnotationKoji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší.
    NotePřeloženo z angličtiny
    Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    ISBN978-80-271-1342-2 (brožováno) : Kč 599.00
    Portion of titleKoji
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.