Number of the records: 1  

Průvodce světem fermentace podle Farmhouse culture

  1. SignaturaN69852; 641/642 (LUK)
    Author Lukas, Kathryn, 1963- (Author)
    Title statementPrůvodce světem fermentace podle Farmhouse culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu / Kathryn Lukas a Shane Peterson ; fotografie Eric Wolfinger ; z anglického originálu The Farmhouse culture guide to fermenting přeložila Martina Benešová
    Uniform title Farmhouse culture guide to fermenting. Česky
    Another responsib. Peterson, Shane, 1983- (Author)
    Wolfinger, Eric (Photographer)
    Benešová, Martina (Translator)
    PublicationOlomouc : ANAG, [2021]
    Copyright notice date©2021
    Phys.des.371 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    Copy count1, currently available 0
    Track No.LocationSublocationInfo
    100000788103Ústřední knihovnaVolný výběrvypůjčený (until 13.06.2024)
    Průvodce světem fermentace podle Farmhouse culture
    Subj. Headings fermentace
    fermentované potraviny
    nápoje
    Keywords kvašená zelenina * kvašené ovoce * kvašené nealkoholické nápoje * kvašené alkoholické nápoje * omáčky * pasty
    Form, Genre kuchařské recepty
    příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642
    663
    664
    DatabaseKnihy
    NoteObsahuje odkazy na webové stránky a rejstřík
    ISBN978-80-7554-332-5 (vázáno) : Kč 549.00
    Portion of titleFermentace
    Domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.