Number of the records: 1  

Síla přírodní fermentace

  1. SignaturaN68974; 641/642 (KAT)
    Author Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author)
    Title statementSíla přírodní fermentace : nakládaná zelenina & kimči, domácí jogurty & farmářský sýr, miso & tempeh, pivo, víno, medovina & cider, domácí chléb, lívance & sušenky / Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková ze Zkvašeno.cz
    Uniform title Wild fermentation. Česky
    Another responsib. Ouhrabková, Zuzana (Translator)
    Edition statementPrvní vázané vydání
    PublicationPraha : Alferia, 2020
    Phys.des.253 stran : ilustrace ; 22 cm
    Copy count1, currently available 0
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book + e-book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000760888Ústřední knihovnaVolný výběrvypůjčený (until 18.07.2024)
    Síla přírodní fermentace
    Subj. Headings fermentované potraviny - terapeutické účinky
    fermentace
    hygiena výživy
    jídla
    nápoje
    Keywords potraviny rostlinného původu
    Form, Genre kuchařské recepty
    populárně-naučné publikace
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642
    663/664
    DatabaseKnihy
    AnnotationNové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
    NotePřeloženo z angličtiny
    Vázaný reprint
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    ISBN978-80-271-3029-0 (vázáno) : Kč 399.00
    Portion of titleFermentace
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.