Number of the records: 1  

Cukrářská výroba III

  1. Author
    Title statementCukrářská výroba III
    Another responsib.
    Publication. Nakladatelství Informatorium 2019
    Phys.des.198
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    e-book

    Cukrářská výroba III
    AnnotationUčebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.
    ISBN978-80-7333-139-9
    ebook 978-80-7333-139-9
    Languagee-d
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.