Basket

  Untick selected:   0
  1. Anděl i ďáběl Egona Schieleho / Peter Kováč .
    In: Právo. ISSN 1211-2119. Roč. 25, č. 83 (09.04.2015), příl. Café, s. 2 .
    12559(518)
    article

    article

  2. Gastronomie : vybrané kapitoly / Miroslav Fišera a kolektiv autorů  Český Těšín : 2 Theta, 2016 . 285 stran . ISBN 978-80-86380-78-0 . [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
    N68431; 641/642 (FIŠ)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Gastronomie

    book

  3. V zákulisí hotelu : odvážné vzpomínky na hotely, podfuky a takzvanou pohostinnost / Jacob Tomsky ; [přeložila Dagmar Kalová] . Praha : Motto, 2013 . 269 s . ISBN 978-80-7246-918-5 : . [1, currently available 1]
    A56262; (TOM)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    V zákulisí hotelu

    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.