Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Předmět (klíč.slova) = "zpracování masa"
  1. Domácí klobásy : výroba, grilování, recepty / Karsten „Ted" Aschenbrandt ; fotografie Thomas Schultze  Praha : Vašut, 2015 . 128 stran . ISBN 978-80-7236-926-3 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N59649; 641/642 (ASCH)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Bohunice10000
  2. Domácí porážky drůbeže a králíků / Wilhelm Bauer  [Líbeznice] : Víkend, 2018 . 126 stran . ISBN 978-80-7433-228-9 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N65846; 636 (BAU)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  3. Maso a jeho "šťavnatá" cesta na lidský talíř / autor: Alexandra Fiedlerová ; foto: Shutterstock (firma), Wikimedia Česká republika (sdružení) .
    In: 21. století. ISSN 1214-1097. 2023. Roč. 21, č. 12 (2023), s. 13-17 .
    11144/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  4. Zabíjačka / autor: Antonín Zlínský .
    In: Malovaný kraj. ISSN 0323-1542. Roč. 59, č. 6 (2023), s. 16-17 .
    32773/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.