Výsledky vyhledávání
Váš dotaz:
Předmět (klíč.slova) = "zpracování masa"
- Domácí klobásy : výroba, grilování, recepty / Karsten „Ted" Aschenbrandt ; fotografie Thomas Schultze Praha : Vašut, 2015 . 128 stran . ISBN 978-80-7236-926-3 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
N59649; 641/642 (ASCH)Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené Vyžádáno Počet rezervací Bohunice 1 0 0 0 0 - Domácí porážky drůbeže a králíků / Wilhelm Bauer [Líbeznice] : Víkend, 2018 . 126 stran . ISBN 978-80-7433-228-9 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
N65846; 636 (BAU)Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené Vyžádáno Počet rezervací Ústřední knihovna 1 0 0 0 0 - Maso a jeho "šťavnatá" cesta na lidský talíř / autor: Alexandra Fiedlerová ; foto: Shutterstock (firma), Wikimedia Česká republika (sdružení) .
In: 21. století. ISSN 1214-1097. 2023. Roč. 21, č. 12 (2023), s. 13-17 .
11144/d - Zabíjačka / autor: Antonín Zlínský .
In: Malovaný kraj. ISSN 0323-1542. Roč. 59, č. 6 (2023), s. 16-17 .
32773/d