Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Předmět (klíč.slova) = "sýrařství"
  1. Encyklopedie sýrů / [text a fotografie] Christian Callec ; [z nizozemského originálu ... přeložila Petra Martínková ; odborná spolupráce Ladislav Čurda] . Čestlice : Rebo, 2002 . 256 s . ISBN 80-7234-225-8 . [1, z toho volných 1]
    N38510; 66 (CAL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  2. Lexikon sýrů : výroba, původ, druhy, chuť / Anne Iburg ; [z německého originálu ...přeložila Helena Dupaľová] . Čestlice : Rebo, 2004 . 301 s . ISBN 80-7234-379-3 : . [1, z toho volných 1]
    I-N42933; 66 (IBU)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  3. Sýry : nejlepší ručně vyráběné sýry na světě : putování po celém světě za chutěmi a tradicemi ručně vyráběných sýrů / Patricia Michelson ; fotografie Lisa Linder ; [překlad Jaroslav Kučera] . Praha : Svojtka & Co., 2012 . 304 s . ISBN 978-80-256-0729-9 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    II-N64986; 637 (MICH)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.