Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Předmět (klíč.slova) = "nepečené sušenky"
  1. Energie pro zdravý životní styl : whole food : 100% přírodní recepty, energetické kuličky a tyčinky, recepty nejen pro vegetariány a vegany / Elise Muselesová ; z anglického originálu Whole food energy ... přeložila Eva Fuková  V Praze : Metafora, 2016 . 176 stran . ISBN 978-80-7359-492-3 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N61356; 641/642 (MUS)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  2. Raw dezerty pro každý den / Matthew Kenney ; fotografie Adrian Mueller ; z anglického originálu Everyday raw desserts přeložila Petra Slabá  [Praha] : Synergie, 2015 . 142 stran . ISBN 978-80-7370-351-6 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N59622; 641/642 (KEN)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  3. Raw veganské nepečení : kuchařka plná raw, bezlepkových, veganských, lahodných a hříšně sladkých sušenek, dortů, tyčinek a cupcaků / Emily von Euw ; z anglického originálu Rawsome vegan baking: An un-cookbook for raw, gluten-free, vegan, beautiful and sinfully sweet cookies, cakes, bars and cupcakes přeložila Theodora Klimentová  Olomouc : ANAG, [2016]  ©2016 . 226 stran . ISBN 978-80-7554-018-8 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N61751; 641/642 (VON)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  4. Sladká rawmance / kniha plná sladkého zdraví, kterou pro vás s láskou připravila Veronika - zakladatelka a majitelka cukrárny Sweet Secret of raw ; fotografie Alena Hrbková  [Praha] : Secret of raw, [2015]  ©2015 . 150 stran, 18 nečíslovaných stran . ISBN 978-80-88051-01-5 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    II-N60691; 641/642 (KLA)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.