Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 11  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Předmět (klíč.slova) = "nakládání"
  1. Houby : atlas hub a recepty / překlad: Jolanta Kamińska  Dubicko : INFOA, [2015]  ©2015 . 119 stran . ISBN 978-80-7240-955-6 . [1, z toho volných 1]
    N59779; 641/642 (HOU)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  2. Malá škola zavařování / [Susannah Steel ; s recepty Amandy Wright ; z anglického originálu ... přeložila Jana Hejná] . Praha : Ikar, 2014 . 192 s . ISBN 978-80-249-2488-5 . [12, z toho volných 11, Ve volném výběru 10]
    N58025; 641/642 (MAL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bohunice10000
    Bystrc10000
    Černá Pole10000
    Kohoutovice10000
    Královo Pole10000
    Lesná10000
    Mahenův památník10000
    Řečkovice10000
    Starý Lískovec10000
    Žabovřesky00100
    Židenice10000
  3. Nakládání a uzení / Dick a James Strawbridgeovi ; přeložil Viktor Faktor . V Praze : Metafora, 2013 . 176 s . ISBN 978-80-7359-356-8 : . [1, z toho volných 0]
    N55810; 641/642 (STR)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
  4. Udírny a uzení : maso, masné výrobky, ryby / Egon Binder ; [přeložila Nora Martišková] . Praha : Grada, 2005 . 112 s . ISBN 80-247-1261-X : . [1, z toho volných 1]
    N43574; 641/642 (BIN)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  5. Uzení pro labužníky : ryby, maso, zelenina, chleba, ořechy a mnohem více / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila: Jitka Koubková  Praha : Grada, 2017 . 128 stran . ISBN 978-80-271-0533-5 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N63880; 641/642 (BEL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  6. Velká sýrová nakládačka / Kateřina Suchá, Iva Bartošová ; [fotografie Kateřina Bílá, Lukáš Bíba] . Praha : Mladá fronta, 2014 . 123 s . ISBN 978-80-204-3260-5 : . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N57595; 641/642 (SUCH)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  7. Výživná a zdravá zelinářská kuchyně, čili, Podrobné poučení-- / Václav Soukup . Praha : Hejda & Tuček, [1907] . 227 s . [1, z toho volných 1]
    K113\13
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Sklad10000
  8. Zavařování, sušení, nakládání ovoce, zeleniny a hub : domácí výroba ovocných vín, limonád, likérů, octů a ovocných šťáv : 338 vyzkoušených receptů / napsaly Eliška Neubauerová, Ida Caligaris . V Praze : I.L. Kober, 1912 . 124 s . [1, z toho volných 1]
    K166; (NEU)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Sklad10000
  9. Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů / Alena Doležalová a kolektiv  České Budějovice : Dona, 2016 . 220 stran . ISBN 978-80-7322-193-5 . [2, z toho volných 2, Ve volném výběru 2]
    N61605; 641/642 (DOL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Řečkovice10000
  10. Zavařujeme pro diabetiky : 40 + 1 praktický recept zavařování a konzervování ovovce a zeleniny pro diabetiky / z dostupných pramenů sestavil Josef Švejnoha . Praha : Svaz diabetiků České republiky : Sdružení rodičů a přátel diabetických dě tí, 1999 . 19 s . [1, z toho volných 1]
    Bz2170; N (ZAV)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.