Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Předmět (klíč.slova) = "nákypy"
  1. Čokoláda - pochoutka bohů / Carla Bardiová a Ting Morris ; [překlad Anna Pilátová] . Praha : Svojtka & Co., 2013 . 416 s . ISBN 978-80-256-1149-4 : . [1, z toho volných 1]
    II-N56684; 641/642 (BAR)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  2. Kukuřice, rýže, jáhly, pohanka : teplé a studené pokrmy, pečivo, deserty / Mária Čermáková, Olga Černá ; [fotografie Jaroslav Kvíz] ; [kresby Krista Gracová] . Čestlice : P. Momčilová, 2007 . 69 s . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Bz2446; 641/642 (ČER)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Řečkovice10000
  3. Rychlé lahodné dezerty : vyberte si podle doby přípravy od 5 do 30 minut / Caroline Brewesterová ; [z anglického originálu ... přeložila Eva Kalábová] . Praha : Ikar, 2012 . 160 s . ISBN 978-80-249-1662-0 : . [1, z toho volných 1]
    N55125; 641/642 (BRE)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  4. Rychlé recepty Low Carb / autorka: Inga Pfannebecker ; fotografie: Eisig Studio - Food Photo & Video  Praha : Vašut, 2016 . 62 stran . ISBN 978-80-7236-996-6 . [1, z toho volných 0]
    N61806; 641/642 (PFA)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00000
    Rychlé recepty Low Carb

    kniha

  5. Sladkosti bez výčitek / Tatiana Jelínek ; [překlad ze slovenského originálu Jana Jílková] . Praha : Fortuna Libri, 2014 . 141 s . ISBN 978-80-7321-870-6 . [1, z toho volných 0]
    N58407; 641/642 (JEL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
  6. Stévie místo cukru : 365 receptů s použitím stévie sladké / Alena Doležalová ; fotografie Vladimír Doležal . České Budějovice : Dona, 2013 . 172 s, [12] s barev obr příl . ISBN 978-80-7322-162-1 : . [12, z toho volných 12, Ve volném výběru 12]
    N56326; 641/642 (DOL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bohunice10000
    Bystrc10000
    Černá Pole10000
    Královo Pole10000
    Lesná10000
    Líšeň, Jírova10000
    Mahenův památník10000
    Řečkovice10000
    Starý Lískovec10000
    Žabovřesky10000
    Židenice10000
  7. Tak chutná duha / z anglického originálu Eat your greens, reds, yellows and purples ... přeložila Helena Marková  Praha : Mladá fronta, [2017?] . 79 stran . ISBN 978-80-204-4246-8 . [18, z toho volných 14, Ve volném výběru 14]
    II-Mn3805; Dn 64 (TA)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bystrc10000
    Černá Pole10000
    Jundrov10000
    Komárov10000
    Lesná10000
    Líšeň, Jírova00100
    Mahenův památník00100
    Maloměřice10000
    Medlánky00100
    Řečkovice10000
    Slatina00100
    Starý Lískovec10000
    Štýřice10000
    Tuřany10000
    Vinohrady10000
    Žabovřesky10000
    Židenice10000
  8. Vaříme pro vegetariány : zeleninový zážitek bez hranic / autorka: Marianne Zunner ; fotografie: Wolfgang Schardt  Praha : Jan Vašut s.r.o., 2017 . 64 stran . ISBN 978-80-7541-076-4 . [1, z toho volných 0]
    N64590; 641/642 (ZUN)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
  9. Vaříme z těstovin a rýže / Jiří Kareš ; [foto Luboš Bárta] . Praha : Agentura VPK, 2005 . 90 s, [12] s barev obr příl . ISBN 80-7334-083-6 : . [1, z toho volných 1]
    N51164; 641/642 (KAR)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  10. Vitaminová kuchařka : více než 380 receptů na chutná jídla plná vitaminů / [z německého originálu ... přeložil Petr Kaška] . Praha : Reader's Digest Výběr, 2002 . 320 s . ISBN 80-86196-40-2 . [2, z toho volných 2, Ve volném výběru 1]
    II-N62209; 641/642 (VIT)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Řečkovice10000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.