Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Předmět (klíč.slova) = "kvašení"
  1. Jak se dělá cidre, calvados, pommeau / Helena Uhrová  [Líbeznice] : Víkend, 2016 . 95 stran . ISBN 978-80-7433-151-0 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N61431; 66 (UHR)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  2. Jak vypálit lepší slivovici / Jaroslav Balaštík . [Ostrožská Nová Ves] : J. Balaštík, 2010 . 167 s . ISBN 978-80-86704-71-5 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N54733; 66 (BAL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  3. Kvasinky nad zlato / autor: Vojtěch Beneš, Vít Paulíček ; foto: Adrienn Dallos, Jana Kratochvílová, Eliška Sembolová .
    In: Vesmír. ISSN 0042-4544. Roč. 99, č. 12 (2020), s. 704-706 .
    52959/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  4. Kvašené potraviny pro vitalitu a zdraví : zlepšete své zažívání a nastartujte imunitu s vynikajícími recepty / Dunja Gulinová ; fotografie Toby Scott ;z anglického originálu Fermented foods for vitality & health ... přeložila Jitka Rákosníková  Praha : Ikar, 2016 . 160 stran . ISBN 978-80-249-3124-1 . [2, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N62225; 641/642 (GUL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Vinohrady10000
  5. Nakládáme zeleninu : zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení / Claudia Lorenz-Ladener ; přeložila Magda léna Pomikálková  Praha : Grada Publishing, 2016 . 120 stran . ISBN 978-80-247-5785-8 . [4, z toho volných 3, Ve volném výběru 3]
    N61899; 641/642 (LOR)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Husovice10000
    Medlánky10000
    Štýřice10000
    Nakládáme zeleninu

    kniha + e-kniha

  6. Nebát se a kvasit : kysané nápoje a fermentovaná zelenina obohatí střevní mikrobiotu i život / autor: Klára Donathová ; foto: Martin Pinkas .
    In: Euro. ISSN 1212-3129. 2020. Roč. 22, č. 9 (2020), s. 48-51 .
    52637/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  7. Pálíme ovoce : jak co nejlépe zužitkovat vlastní úrodu / Klaus Hagmann, Birgit Essich ; [z německého originálu ... přeložila Helena Uhrová] . [Líbeznice] : Víkend, 2007 . 95 s . ISBN 978-80-86891-66-8 : . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N48051; 66 (HAG)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  8. Pálíme ovoce : jak co nejlépe zužitkovat vlastní úrodu / Klaus Hagmann, Birgit Essich ; [z německého originálu ... přeložila Helena Uhrová] . [Líbeznice] : Víkend, 2009 . 95 s . ISBN 978-80-7433-011-7 : . [1, z toho volných 1]
    N51672; 66 (HAG)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  9. Rukověť vinaře / Vilém Kraus, Vítězslav Hubáček, Petr Ackermann ; [fotografie Zdeněk Humpál] . Praha : Květ, 2000 . 262 s, [12] s obr příl . ISBN 80-85362-34-1. ISBN 80-209-0286-4 . [1, z toho volných 1]
    N36693; 634 (KRA)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  10. Výroba destilátů z vlastního ovoce / Josef Škopek ; [fotografie Josef Škopek] . České Budějovice : Dona, 2003 . 139 s, [2] s barevné obrazové přílohy . ISBN 80-7322-045-8 : . [10, z toho volných 10, Ve volném výběru 8]
    N40678; 66 (ŠKO)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bosonohy10000
    Černá Pole10000
    Jundrov10000
    Řečkovice10000
    Slatina10000
    Starý Lískovec10000
    Tuřany10000
    Žabovřesky10000
    Židenice10000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.