Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Předmět (klíč.slova) = "kvašená zelenina"
  1. Nebát se a kvasit : kysané nápoje a fermentovaná zelenina obohatí střevní mikrobiotu i život / autor: Klára Donathová ; foto: Martin Pinkas .
    In: Euro. ISSN 1212-3129. 2020. Roč. 22, č. 9 (2020), s. 48-51 .
    52637/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  2. Průvodce světem fermentace podle Farmhouse culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu / Kathryn Lukas a Shane Peterson ; fotografie Eric Wolfinger ; z anglického originálu The Farmhouse culture guide to fermenting přeložila Martina Benešová  Olomouc : ANAG, [2021]  ©2021 . 371 stran . ISBN 978-80-7554-332-5 . [1, z toho volných 0]
    N69852; 641/642 (LUK)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
  3. Víme, co jíme : vědomé vaření : jak v kuchyni maximálně využít obiloviny a šetřit tak čas, přírodu i peníze, aneb, Cesta k soběstačnosti / Lenka Žák ; [foto Václav Pancer] . Praha : Eminent, 2012 . 175 s . ISBN 978-80-7281-444-2 : . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Část: 1.
    N54935; 641/642 (ŽÁK)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.