Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Předmět (klíč.slova) = "džemy"
  1. Dárky z mojí kuchyně : skvělé nápady na originální balení / Regine Stroner ; přeložila Magdaléna Pomikálková  Praha : Grada Publishing, 2015 . 144 stran . ISBN 978-80-247-5373-7 . [2, z toho volných 2, Ve volném výběru 2]
    N58529; 641/642 (STR)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Medlánky10000
  2. Domácí marmelády od Hanky / Hana Chmelíková  Praha : Klika, 2017 . 121 stran . ISBN 978-80-88088-52-3 . [4, z toho volných 4, Ve volném výběru 4]
    N63457; 641/642 (CHME)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Husovice10000
    Medlánky10000
    Štýřice10000
  3. Chilli kuchařka pro labužníky / Jan Pavlas ; [fotografie Vladimír Doležal, Jan Pavlas] . České Budějovice : Dona, 2015 . 205 s . ISBN 978-80-7322-181-2 . [1, z toho volných 1]
    N59230; 641/642 (PAV)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  4. Lahodné dárky : jedlé specialitky zahřejí u srdce a zachutnají / Jess McCloskeyová ; přeložila Eva Fuková ; [ilustrace Jane Laurieová] ; [fotograf Ian Garlick] . V Praze : Metafora, 2012 . 144 s . ISBN 978-80-7359-328-5 : . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N54659; 641/642 (MCC)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  5. Letní kuchyně plná slunce a vůní / text a recepty: Tanja Dusyová ; fotograf ie: Klaus-Maria Einwanger  [Praha] : Slovart, [2016]  ©2016 . 254 stran . ISBN 978-80-7529-135-6 . [1, z toho volných 1]
    N61818; 641/642 (DUS)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  6. Malá škola zavařování / [Susannah Steel ; s recepty Amandy Wright ; z anglického originálu ... přeložila Jana Hejná] . Praha : Ikar, 2014 . 192 s . ISBN 978-80-249-2488-5 . [12, z toho volných 11, Ve volném výběru 10]
    N58025; 641/642 (MAL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bohunice10000
    Bystrc10000
    Černá Pole10000
    Kohoutovice10000
    Královo Pole10000
    Lesná10000
    Mahenův památník10000
    Řečkovice10000
    Starý Lískovec10000
    Žabovřesky00100
    Židenice10000
  7. Opravdové jídlo : 30 dovedností, 46 receptů pěkně od nuly / Kate Walsh ; z anglického originálu Real food projects ... přeložila Zuzana Dyková  Praha : Dobrovský s.r.o., 2016 . 215 stran . ISBN 978-80-7390-497-5 . [2, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    II-N62759; 641/642 (WAL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Bohunice10000
  8. Udělejte dárek pro své blízké / [redaktoři Janet Healeyová, Rosemary Wilkinsonová] ; [z anglického originálu ... přeložily Jana Petrásková, Veronika Siňorová a Lenka Strnadová] ; [ilustrace Gerry Blake ... et al.] ; [fotografie Andrew Elton, Mark Gatehouse] . Praha : Reader's Digest Výběr, 2006 . 352 s . ISBN 80-86880-35-4 : . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    II-N54539; 74 (UDĚ)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  9. Zavařujeme jinak / [z nizozemského originálu ... přeložila Petra Martínková] ; [originální recepty a fotografie Ceres, Rudolf-August Oetker KG] . Čestlice : Rebo, 2007 . 96 s . ISBN 978-80-7234-741-4 : . [1, z toho volných 1]
    II-N48512; 641/642 (ZAV)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  10. Zavařujeme pro diabetiky : 40 + 1 praktický recept zavařování a konzervování ovovce a zeleniny pro diabetiky / z dostupných pramenů sestavil Josef Švejnoha . Praha : Svaz diabetiků České republiky : Sdružení rodičů a přátel diabetických dě tí, 1999 . 19 s . [1, z toho volných 1]
    Bz2170; N (ZAV)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.